aanmelden voor

Kar Ga Door Zuidwolde

“Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Kar Ga Door!”

Wil je meedoen met een oud voertuig? Dit kan een (vracht)auto zijn, een motor, brommer of tractor. Als het maar een historisch exemplaar is en in fraaie staat. Je rijdt dan mee in de rondritten door en rondom het dorp en je voertuig wordt in het centrum tentoongesteld voor publiek.

Wil je meedoen aan de koetsentocht? In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG) organiseren we een authentieke koetsentocht als onderdeel van Kar Ga Door.

Wil je meedoen op de markt? Op de markt van 10.00 tot 16.00 uur kunnen oude ambachten worden getoond en gedemonstreerd. Dit kan van alles zijn, als het maar past in het plaatje van het Zuidwolde van vroeger. Ook kun je als ondernemer met je artikelen op de markt staan.

Oude voertuigen

Deelnemen met een oud voertuig?

Dit kan een (vracht)auto zijn, een motor, brommer of tractor of fiets. Als het maar een historisch exemplaar is en in fraaie staat. Je rijdt dan mee in de rondritten door en rondom het dorp en je voertuig wordt in het centrum tentoongesteld voor publiek.

Meld je aan!

Koetsentocht / rijtuigen

Meedoen aan de koetsentocht?

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Tradioneel Gerij (NVTG) organiseren we een authentieke koetsentocht als onderdeel van Kar Ga Door. Heb je een rijtuig en wil je deelnemen aan het Concours Traditionele Aanspanningen en de klasssementsrit wordt georganiseerd?

Meld je aan!

de Markt

Meedoen op de markt?

Op de markt van 10.00 tot 16.00 uur kunnen oude ambachten worden getoond en gedemonstreerd.
Dit kan van alles zijn, als het maar past in het plaatje van het Zuidwolde van vroeger. Ook kun je als ondernemer met je artikelen op de markt staan.

Meld je aan!

Oude ambachten

Routes

Tijdens Kar Ga Door zijn er verschillende routes voor rondritten met historische voertuigen. Leuk om mee te doen en om op de routes te komen kijken naar alle moois dat voorbijkomt!

Bekijk de routes

Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Kar Ga Door is een evenement voor en door Zuidwoldigers. De dag wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.
Wil je het ook eens achter de schermen meemaken? Dat kan!

Meld je aan!

Sponsor worden

Sponsor worden?

Heb je belangstelling om Kar Ga Door te ondersteunen of te sponsoren? Financieel of wellicht in natura?
Sponsoring is op verschillende manieren mogelijk.

Meld je aan!

aanmelden voor

Horeca

Bij een gezellig evenement hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje. 

Wij zijn vooral op zoek naar mensen die gerechten, andere lekkernijen en dranken uit grootmoederstijd kunnen aanbieden.

Heb je een kraam, foodtruck of handkar waarmee je deze hapjes en dranken op Kar Ga Door wilt verkopen, meld u aan via het aanmeldformulier waarna de organisatie contact met u opneemt.

Naam(Vereist)