aanmelden voor

Kar Ga Door Zuidwolde

“Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Kar Ga Door!”

Wil je meedoen met een oud voertuig? Dit kan een (vracht)auto zijn, een motor, brommer of tractor. Als het maar een historisch exemplaar is en in fraaie staat. Je rijdt dan mee in de rondritten door en rondom het dorp en je voertuig wordt in het centrum tentoongesteld voor publiek.

Wil je meedoen aan de koetsentocht? In samenwerking met de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG) organiseren we een authentieke koetsentocht als onderdeel van Kar Ga Door.

Wil je meedoen op de markt? Op de markt van 10.00 tot 17.00 uur kunnen oude ambachten worden getoond en gedemonstreerd. Dit kan van alles zijn, als het maar past in het plaatje van het Zuidwolde van vroeger. Ook kun je als ondernemer met je artikelen op de markt staan.

Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Kar Ga Door is een evenement voor en door Zuidwoldigers. De dag wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Wil je het ook eens achter de schermen meemaken? Dat kan!
Meld je aan!

Sponsor worden

Routes

Heb je belangstelling om Kar Ga Door te ondersteunen of te sponsoren? Financieel of wellicht in natura? Sponsoring is op verschillende manieren mogelijk.
Meld je aan!

aanmelden voor

Horeca

Bij een gezellig evenement hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje. 

Wij zijn vooral op zoek naar mensen die gerechten, andere lekkernijen en dranken uit grootmoederstijd kunnen aanbieden.

Heb je een kraam, foodtruck, handkar waarmee je deze hapjes en dranken op Kar Ga Door wilt verkopen, neem dan contact op met Arjan Vink.

Hij zal met je overleggen over de mogelijkheden die er zijn.

Naam(Vereist)