De aanmeldingen in het lustrumjaar van Kar Ga Door sinds de doorstart van het evenement in 2013, lopen boven verwachting goed. Nog niet eerder waren er van tevoren zoveel aanmeldingen. Er zijn zeker 70 deelnemers met een oldtimer, een auto, vrachtauto of tractor van minimaal 25 jaar oud.


Ook authentieke rijtuigen en woonwagens
We kregen al zo’n 30 aanmeldingen voor de koetsentocht met authentieke rijtuigen en ook heel leuk, er komen 8 kleurrijke woonwagens. Ook oude ambachten zullen we veel terugzien op de markt in de Hoofdstraat. De markt krijgt een gevarieerde samenstelling gezien de totaal ruim 70 aanmeldingen van ondernemers met ambachtelijke producten en andere koopwaar.


Extra activiteiten
Naast het programma met de rondritten van alle voertuigen en het defilé ’s middags voor het gemeentehuis langs, is er dit jaar een bijzondere modeshow met historische kleding uit de Oudheidskamer Zuidwolde te zien.
Voor de jonge bezoekers is, naast de knutselkraam op de markt en een springkussen, de valkenier die aanwezig is in het Groene Hart een aanrader!


Opgeven kan nog
Wilt u ook deelnemen aan deze ouderwets gezellige dag? Geef u dan snel op met uw oldtimer, rijtuig, tractor, fiets, brommer of oude ambacht. Het dragen van bijpassende kleding waarderen we zeer. Zo gaan we voor een dagje, geheel in stijl, terug in de tijd.

 

            

 

 

 

 

 


       
Kar Ga Door Zuidwolde 
info@kargadoorzuidwolde.nl
p/a: Hoofdstraat 60
7921 AN Zuidwolde (Dr.)

IBAN/SEPA Nummer: NL61RABO0149577613
BIC Nummer: RABONL2U