Het persbericht dat we na afloop van Kar Ga Door 2017 verstuurden:

 

Kar Ga Door 2017 trok meer bezoekers dan ooit. Naar schatting 10.000 tot 15.000 bezoekers bezochten het oude voertuigenevenement zaterdag 8 juli. De organisatie had in verband met het vijfjarig bestaan van het in 2013 doorgestarte evenement ingezet op nog meer deelnemers met oude voertuigen en oude ambachten. En ze organiseerde met de Oudheidskamer Zuidwolde een unieke modeshow met kleding uit vroeger tijden.

In de Hoofdstraat op de waren- en oude ambachtenmarkt was het de hele dag gezellig druk, net als in het Groene Hart waar zo’n 200 oldtimers, tractoren en ook een aantal nostalgische woonwagens opgesteld stonden. De optocht met oude handkarren van museum De Wemme, fietsen, kinderwagens en de klassieke rijtuigen trok veel bekijks.
Voorzitter van de organisatie, Rutger Wemmenhove, is meer dan tevreden: ‘’We zien het evenement elk jaar groeien, met meer deelnemers met voertuigen en voor de markt. Bijzonder vind ik de belangstelling van jongere mensen, ook als vrijwilligers trouwens. Mooi dat dit in Zuidwolde allemaal kan.’’

(foto's van André Boertien)

          

 

 


       
Kar Ga Door Zuidwolde 
info@kargadoorzuidwolde.nl
p/a: Hoofdstraat 60
7921 AN Zuidwolde (Dr.)

IBAN/SEPA Nummer: NL61RABO0149577613
BIC Nummer: RABONL2U