Als stichting Kar-Ga-Door Zuidwolde organiseren we Kar Ga Door dit jaar voor het vijfde achtereenvolgende jaar. We zijn druk aan de slag met de voorbereidingen. Het programma voor 8 juli is in grote lijnen rond en zit weer boordevol nostalgie.

Bijzondere modeshow
Naast de rondritten en tentoonstelling met alle juweeltjes van oldtimers, is er een gezellige waren- en oude ambachtenmarkt. We zorgen natuurlijk voor muziek en nieuw in het programma, we houden een unieke modeshow van historische kleding. De Oudheidskamer Zuidwolde heeft heel wat bijzondere kledingstukken die ze graag voor het publiek van zolder haalt. Je kunt je als model aanmelden.

Authentieke koetsentocht
We bieden dit jaar ook weer een koetsentocht voor paardenrijtuigen aan. De Nederlandse Vereniging voor Traditioneel Gerij die ons evenement promoot, ziet dat steeds meer paardenliefhebbers met een klassieke aanspanning graag aan Kar Ga Door willen meedoen. We zetten een afwisselende tocht uit en ’s middags komen alle rijtuigen in het defilé voor het gemeentehuis langs.

Nu aanmelden
Wie mee wil doen met een oud voertuig, een oude ambacht of met een kraam op de markt, kan zich aanmelden via de website. Dat geldt ook voor vrijwilligers en voor bedrijven die het historische evenement financieel willen ondersteunen.

 

           

 


       
Kar Ga Door Zuidwolde 
info@kargadoorzuidwolde.nl
p/a: Hoofdstraat 60
7921 AN Zuidwolde (Dr.)

IBAN/SEPA Nummer: NL61RABO0149577613
BIC Nummer: RABONL2U